16.05.2016 910

Mahallemizde  eğitim öğretim ilk defa 1930 yılında köy odalarında eğitmenler aracılığıyla başlamıştır.

Okul binası ilk olarak 1950 yılında tek derslikli olarak yapılmaya başlanmış, 1951 yılında eğitim-öğretime açılmıştır. Yapılan bu okul 1963 yılında ihtiyaca cevap veremediği için yıkılmış ve aynı yere aynı yıl içinde eğitim-öğretim işlevini sürdüren bir okul binası yaptırılmıştır. Muhtelif zamanlarda yapılan tadilatlarla 2022 yılına kadar bu okul kullanılmıştır. 2022 Eylül ayı itibariyle şuan kullanmakta olduğumuz yeni okulumuzda eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmeye başladık. Okulumuz kaloriferle ısıtılmakta idareci dahil 6 öğretmen kadromuz bulunmaktadır. Yeni okulumuz hayır sever Mesut ÖZTİMUR tarafından (Öztimurlar İnşaat) yaptırılmıştır.