Maden İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu, Çağdaş bir Türkiye için yarınlara yön verecek olan öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlayacak bir okul ortamı hazırlamak, bilgili ve kendine güvenen bir neslin gelişimine katkıda bulunmak.

Misyon: Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Bilgiye kolayca ulaşabilen,yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak.

Başarılar: 10

Saatler: 09:00 - 15:00
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02247252025

WEB - https://inegolmadenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MADENKÖY MAH. MADENKÖY-DEYDİNLER CAD. NO: 34 İNEGÖL / BURSA

Yerleşim Yeri - Okulumuz, ormanlık içindeki Maden Mahallesinin ortasındadır.

Adres - MADENKÖY MAH. MADENKÖY-DEYDİNLER CAD. NO: 34 İNEGÖL / BURSA

Ulaşım Ders giriş saatlerine uygun Kuzey Birlik Kooperatifi dolmuşları gidip gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 11 km uzaklıktadır.